Sbak! Mngalir Alr Mata, Terh4ru Tengok Abang2 Foodpanda Datang Beli Mainan Untuk Anak. – beritasaatini

  • Bagikan
1614044477447

beritasaatini.online –


1614044477447

Ketika pndemik C0VlD-19 ini, ramai yang terkesan dengan kejatvhan ekonomi sehingga ada yang terpksa buat dua tiga kerja.

Antara yang paling menjadi tumpuan ketika ini adalah golongan penghantar makanan dan peniaga jalanan.

Baru-baru ini, dilaman Facebook peniaga barangan permainan Harga Rapat berkongsi kisah ramai ‘abang-abang’ Foodpanda tampil membeli permainan daripada mereka.

Difahamkan, mereka membelinya adalah untuk diberikan kepada anak-anak. Mari ikuti kisah ini.

Gambar: Harga Rapat

Sbak! MengaIir a1r mata. Terharv tengok abang-abang Foodpanda datang beli mainan untuk anak.

Kami tanya berapa trip dapat. Diorang cakap time PKP ni bolehlah dapat 20-30 trip sehari. Kerja 9 pagi sampai 10 malam.

Time tengah pilih barang untuk anak, masuk order makanan. TinggaI jap. Hantar makan dulu pastu datang balik.

Bila tanya beli untuk siapa. Ada yang beli untuk birthday anak minggu ni. Ada yang nak reward diri main dron sekali sekala.

Ada yang beli untuk anak sedara. Ada yang cakap dah Iama tak beli mainan untuk anak sebab s1buk kerja.

Gambar: Harga Rapat

Tak banyak kami boleh tolong, tapi kita bagi diskaun kaw-kaw supaya diorang happy. Bila tanya pen4t tak?

Diorang cakap pen4t takpe janji anak bini di rumah ada makan. Allahu.

Semoga semua abang-abang Foodpanda diberikan keselamatan di jalan raya. Dimurahkan rezeki.

Terima kasih support team HARGA RAPAT like follow dan share. (nanti kami ke tempat anda)

Gambar: Harga Rapat
Gambar: Harga Rapat

Sumber: Harga Rapat,sk

SC

Baca Juga  Khutbah Jumat: Saat Hati Nabi Dibedah Malaikat Jelang Isra' Mi'raj
  • Bagikan